Educaplay

Us presento un nou recurs que he trobat, buscant, és clar! S'anomena Educaplay.
És un recurs per crear diferents activitats educatives interactives a tots els nivells (es pot adaptar a tots els cursos i nivells de dificultat) i per qualsevol matèria, tema, centre d'interès, etc. A més, es pot escollir en quina llengua es vol fer l'activitat, el català està inclòs!
Les diferents activitats que es poden realitzar són les següents: 
(clicant sobre les imatges s'amplien per poder-les veure millor)

Endevinalles, sopa de lletres, ordenar lletres, dictats, completar, mapes interactius, ordenar paraules...A més de poder crear les nostres pròpies activitats, hi ha una galeria de recursos que ha estat creada per diferents mestres i professors/es. Així que és un bon espai per compartir la feina creada. Hi ha un menú desplegable on pots introduir la llengua de l'activitat que busques i quin tipus d'activitat. I un cop selecciones el que necessites et surt un llistat d'activitats ja creades.
És molt senzill d'utilitzar i de crear noves activitats, només cal obrir un compte (amb l'adreça del nostre mail) per poder crear i editar activitats i ja està!

Per exemple, per crear una SOPA DE LLETRES...
Pas 1: escollir el tipus d'activitat que es vol crear, la llengua, posar un títol i una petita descripció. Clicar sobre next.
Pas 2: Escollir el nivell de dificultat: amb pistes, amb les paraules escrites al costat... i la direcció de les paraules (verticals amunt i avall, horizontals cap a la dreta i esquerra, diagonals, etc). Hi marcar si volem que hi hagi limitació de temps o no.
Pas 3: Escriure les paraules que volem que busquin els nens i nenes a la sopa de lletres.
Pas 4: escriure alguna etiqueta que defineixi la nostra sopa de lletres. Ens donaran fet un exemple de la sopa de lletres, si no ens agrada per la situació de les paraules es pot obtenir un altre (les vegades que calgui).
I ja està, quan entrem al nostre compte tindrem un llistat de totes les activitats que hem creat i poder-les utilitzar. A més ens dóna l'enllaç directe a l'activitat i el codi per poder embedir l'activitat a un blog.

Les altres activitats són igual de senzilles de crear. Si teniu ganes de provar-ho no dubteu a fer-vos un compte i crear les vostres pròpies activitats adequades als vostres alumnes i als temes que vulgueu treballar!
Clicant sobre el logo anireu directament a educaplayCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada